Despre noi

P.F. Expert A.D.R. este prima firma care se ocupa de probleme de consultanta referitoare la manipularea, depozitare si transportul bunurilor periculoase, documentatie, intocmire de rapoarte, pregatirea profesionala a personalului din acest domeniu, asigura redactarea cartilor si brosurilor privind acest domeniu insuficient explorat.

Avantaje

Apeland la serviciile care va pot fi oferite de catre P.F. Expert A.D.R. putem enumera cateva din avantajele pe care le puteti obtine:

1.Economisiti timp - nu pierdeti timp rasfoind legislatia in domeniu care este foarte stufoasa si complexa

2.Economisiti bani - personalul firmei are atestat de consilier de siguranta privind transportul marfurilor periculoase si deci nu mai este nevoie sa urmati cursul si sa va pregatiti in domeniu

3.Cunoasterea reglementarilor in acest domeniu – personalul nostru este informat cu privire la ultimele legi

4.Documentatie profesionista - documentele necesare conform acordului A.D.R., rapoarte in cazul producerii unui accident sau incident, rapoarte anuale.

5.Instruirea personalului conform standardelor europene - personalul dumneavoastra va fi instruit periodic cu privire la depozitare, manipularea si transportul marfurilor periculoase conform legislatiei in domeniu

 

6.Consultanta online non-stop - orice problema cu care va confruntati va fi rezolvata in timp util de catre specialistii nostri.

7.Firma va pune la dispozitie – materiale, suport de curs, brosuri, carti specifice acestui domeniu.

8.Consultanţă şi înscrieri la următoarele cursuri:
• Persoană desemnată să conducă efectiv şi permanent activitatea de transport rutier (coordonator de transport)
• Consilier de siguranţă pentru transportul mărfurilor periculoase
• Atestat profesional pentru conducătorii auto cu GTMA > 7.5 t, marfă, persoane, agabaritice.
• Conducători auto ADR