Despre noi


Firma noastră TRAINING SOLUTION ADR vă oferă cele mai înalte standarde de siguranţă, fie că este vorba de depozitarea mărfurilor periculoase sau de transportul acestora. Regulamentele de siguranţă, inspecțiile periodice pe linie internă, monitorizarea prescriptiilor referitoare la mărfurile periculoase şi modurile de funcţionare specifice pot reduce semnificativ riscul de accidente sau incidente. Experţii noştri evaluează procesele companiei dvs. şi inspectează modul în care manipulaţi materialele periculoase.

Asigurăm, de asemenea, pregătirea angajaţilor dvs. în domeniul siguranţei la încărcare, descărcare și manipulare, atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, iar la cerere puteţi beneficia de asistenţa echipei noastre externe de experţi.


TRAINING SOLUTION ADR este prima firmă de consultanță ADR din România care se ocupă de probleme referitoare la manipularea, depozitarea, expediere, recepţia, ambalarea şi transportul bunurilor periculoase, documentaţie, întocmire de rapoarte, pregătirea profesională a personalului din acest domeniu, asigură redactarea cărţilor şi broşurilor privind acest domeniu.

Cei 21 ani de experientă, ne recomanda in rezolvarea oricarei situatii iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care clientii nostri ne recomandă altor parteneri.


Avantaje

Apelănd la serviciile care vă pot fi oferite de către TRAINING SOLUTION ADR putem enumera câteva din avantajele pe care le puteți obține:


Economisiți timp

Nu pierdeți timp răsfoind legislația în domeniu care este foarte stufoasă și complexă.

Economisiți bani

Personalul firmei are atestat de consilier de siguranță privind transportul mărfurilor periculoase și deci nu mai este nevoie să urmați cursul și să vă pregătiți în domeniu.

Cunoașterea reglementărilor în acest domeniu

Personalul nostru este informat cu privire la ultimele legi.

Documentație profesionistă

Documentele necesare conform acordului A.D.R., rapoarte în cazul producerii unui accident sau incident, rapoarte anuale.

Instruirea personalului conform standardelor europene

Personalul dumneavoastră va fi instruit periodic cu privire la depozitare, manipularea și transportul mărfurilor periculoase conform legislației în domeniu.

Consultanță online non-stop

Orice problemă cu care va confruntați va fi rezolvată în timp util de către specialiștii noștri.

Firma vă pune la dispoziție

Materiale, suport de curs, broșuri, cărți specifice acestui domeniu.

Consultanţă şi înscrieri la următoarele cursuri:

  • - Persoană desemnată să conducă efectiv şi permanent activitatea de transport rutier (coordonator de transport).
  • - Consilier de siguranţă pentru transportul mărfurilor periculoase.
  • - Atestat profesional pentru conducătorii auto cu GTMA > 7.5 t, marfă, persoane, agabaritice.
  • - Conducători auto ADR.

Portofoliu

Ne mândrim cu un portofoliu de peste 70 de clienți
din diferite domenii de activitate


Contactează-ne!


Venim în întâmpinarea ta cu cele mai bune soluții din domeniu


Contact